Tere tulemast, Külaline! Registreeri! RSS

Reede, 2024.05.03
Main » 2011 » Juuni » 16 » SheKnows intervjuu
22:04
SheKnows intervjuu
SheKnows sai natuke näost näkku rääkida koos Videviku staari Nikkiga eelmisel reedel toimunud Inspiration Auhindade gaalal ja äsja kihlunud näitleja rääkis, mis lubaduse ta tegi oma kihlatule Paulile.

"Ta sundis mind lubama, et mingil hetkel laulan ma temaga koos, et olla lihtsalt totakas ja me paneks selle plaadile/albumile," ütles Reed. See palve pole aga niisama plaanist väljas. Nikki on tegelenud laumise ja laulude kirjutamisega juba aastaid, aga ta on selles väga tagasihoidlik.

"Ma kirjutan laule ja mulle meeldib väga muusika," tunnistab Reed. "Ma laulan samuti, aga see kõlab palju paremini vannitoas või kuskil, kus on hea akustika. Võimaluse korral teen ma Pauliga ka koostööd laulude loomise osas. Kuigi tema ilus hääl ei tohiks olla rikutud minu poolt."

Üks asi milles Nikki tagasihoidlik ei ole on armastus tema Ameerika Iidoli kullakese vastu.

"Ma lihtsalt teadsin ... varem kui ma oleksin osanud mõelda," räägib Nikki selle kohta kuidas Paul McDonald osutus selleks õigeks. "See oli nagu muinasjutt. Ma ei ütle, et see oli alates päevast mil ma temaga tutvusin, aga varsti mägin ma tõesti teda sellena, kellega ma näen end veetmas kogu oma elu."

Kindlat pulmakuupäeva pole veel paika pandud ja Nikki keskendub hetkel Videviku kohustustega ja oma tuleviku planeerimisega.

Kui Nikki käest küsiti, kus ta näeb end kümne aasta pärast oli tema vastus järgmine: "Ma ei näe ennast mitte näitlemas, aga ma kohe kindlasti ei tegele ainult näitlemisega. Seal on palju muid võimalusi, mida ma tahaks jälitada."
Category: Intervjuud | Views: 597 | Added by: Evy | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]