Tere tulemast, Külaline! Registreeri! RSS

Laupäev, 2024.04.27
Main » 2011 » Märts » 21 » Nikki räägib Videviku kõlakatest
20:43
Nikki räägib Videviku kõlakatest
Nikki Reed loeb palju Videviku kuulujutte,mis ei vasta tõele, aga ta selgitas ühte kõlakat eksklusiivselt öeldes, "Nii palju aastaid oleme andud valesid vastuseid, aga nüüd kui saaga hakkab lõpule jõudma, arvan ma, et me ei pea seda enam tegema!" Ajakirjandusest võib välja lugeda, et osatäitjad on super lähedased ja käivad koos väljas kogu aeg, aga enamus noori näitlejaid kasvasid võtetel üles ja nende huvid hakkasid muutuma.

"Esimese filmi ajal olime kõik tihti koos," ütleb Nikki. "Me läksime alati koos õhtusöökidele, aga ma ei olnud sellel ajal piisavalt vana, et väljas käia. Ma olin 18, kui see kõik algas. Kõik on üles kasvanud ja hakanud tegema muid asju."

Nikki räägib, et meedia paisutab tihti peale asju liiga palju.

"See pole paha asi, aga on näha kuidas inimesed asjadest lood välja mõtlevad. Sa lähed Starbucksi ja äkitselt käid sa Starbucksis igapäevaselt. Peter Facinelli on teinud meile spagetti õhtusööke, aga seda on olnud nagu kolm korda nelja aasta jooksul, mil me teda teame. On tulnud jutuks, et meil on kogu aeg pasta õhtud Peteri juures. See oleks lahe, aga see pole tõsi. Peab arvestama, et kui midagi ütled, siis meedia võib seda muuta. Nii, et kui me ei lähe koos õhtusöögile, siis arvatakse, et oleme üksteise peale vihased või midagi," räägib Nikki.
Category: Intervjuud | Views: 646 | Added by: Evy | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]