Tere tulemast, Külaline! Registreeri! RSS

Laupäev, 2024.04.27
Main » 2011 » Märts » 21 » Nikki räägib Roberti uuest koerast
20:00
Nikki räägib Roberti uuest koerast
Robert Pattinson sai endale uue kutsika ja samal ajal kui Nikki Reed sellest teadis, oli ta šokeeritud, et seda teavad ka kõik teised. OK! rääkis Nikkiga UK Style by French Connection uue kollektsiooni peol Hollywoodis ning temalt küsiti Robi uue koera kohta.

"Kuidas te seda teadsite?" küsis ta üllatunult. Nikki avaldas, et oli koeraga kohtunud "Koidukuma" võtete ajal. "Jah ma olen, see on minu jaoks lihtsalt nii imelik. ma ei tahaks seda öelda, aga see on natuke jõhker. Ma mõtlen, et see on lihtsalt selline küsimus, kui ta sai koera alles nagu 72 tundi tagasi!" ütleb ta naerdes.

Aga kas tal pole mitte see koer kauem olnud?

"Jah, see oli nagu kaks nädalat tagasi," tunnistas ta. "Aga koer on super armas ja see on näeb täpselt välja nagu miniatuursem versioon minu koerast."

Ja siis Nikki libastus. "Ma isegi ei teadnud, et nad koera said, aga kui ma võtetele tulin, nägin koera ja nad kõik ütlesid, et see on versioon minu koerast," ütleb Nikki.

Oota, NEMAD said koera? Kes on nemad?

"Oh, ei see on Robi koer, asi lihtsalt selles, et ta saab võtetel üldsuse omaks," Nikki räägib. "Kõik meie loomad saavad."
Category: Intervjuud | Views: 684 | Added by: Evy | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]