Tere tulemast, Külaline! Registreeri! RSS

Reede, 2024.05.03
Main » 2010 » September » 25 » Nikki plaanib teha näitlemisega lõpu
12:34
Nikki plaanib teha näitlemisega lõpu
Vähemalt saame Nikkit näha Koidukuma kahes viimases filmis, sest ta on valmis viima oma karjääri edasi kaamera taha.

"Armastusväärne" ei oleks täpselt see sõna mida me kasutaksime Videviku saaga Rosalie Hale näitleja Nikki Reedi kirjeldamiseks. Ta on Cullenite klanni pereliige ja me igatseksime teda kui ta läheks. Kahjuks tundub aga, et näitleja on valmis võtma pausi suurelt ekraanilt ja plaanib hoopis minna kaamerate taha tööle!

"Ma olin paar kuud tagasi ühe muusikavideo režissöör ja see oli väga äge ning just see on ala kuhu ma tahan edasi liikuda," ütles 22.aastane näitleja HollywoodLife'le eksklusiivselt oma filmi Last Day of Summer esilinastusel Los Angeleses. "Ma tahan veel tegeleda juhtimise, tootmise ja loomisega. Ma tunnen, et sellel tööstusel on nii palju pakkuda ja vahel on lihsalt nii lihtne jääda pidama ühte kategooriasse, ausalt öeldes on kategooria praegu täis."

On tõsi, et praegusel ajal on päris palju andekaid noori tähekesi nagu Videviku kaasstaar Kristen Stewart, filmi Wall Street 2 Carey Mulligan ja ka filmi The Girl With the Dragon Tattoo näitleja Rooney Mara on kõik saanud suuri rolle. "Nii palju noori näitlejaid on praegu seal," mainis Nikki. "Me oleme praegu segaduste ajas, sest televisiooni tööstus on muutunud ja modellidest saavad näitlejad. Selles pole midagi halba, aga praegu tundub mulle, et ma astuksin pigem maailma, kus on rohkem individuaalsust kui maailma kus on nii palju konkurentsi."

(Allikas: HollywoodLife)
Category: Intervjuud | Views: 676 | Added by: Evy | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]