Tere tulemast, Külaline! Registreeri! RSS

Esmaspäev, 2024.04.29
Main » 2010 » Juuli » 24 » Nikki päästis oma uue koera surmast
13:37
Nikki päästis oma uue koera surmast


Cullenite perekonnal võib olla teatud probleeme libahuntidega Forksis, aga Päikesevarjutuse staar Nikki Reed on ülepeakaela sisse võetud ühest kindlast koerast: tema uuest päästetud koerast.

"Sydney on vinge!" rääkis 22.aastane Reed oma uuest pit bulli tõugu semust, kelle ta päästis loomade varjupaigast. "Päästmised on parimad!"

"Ma töötan paljudes erinevates varjupaikates ja ma jalutan ning tegelen koertega, sest ma armastan loomi. Sydney taheti magama panna - sõna otseses mõttes, aga ma olin seal ja võtsin ta endale," avalikustas Nikki Päikesevarjutuse esilinastusel. "Tegelikult tahtisid nad just panna koera masinate alla, aga ma võtsin ta endaga koju kaasa."

2.aastane pit bull on olnud elu protsessis sellest ajast saadik kui ta tuli näitlejanna ellu. "Ta on nii sõbralik ja armastav," ütles Reed kuigi Sydney tuli koos emotsionaalsete ja füüsiliste probleemidega eelmisest elust. "Ta oli nii ara välimusega kui ma ta sain. Tal olid paljad kohad kehal ja tema nibud venisid põrandani, sest tal oli terve pesakond kutsikaid. Ta vihkab teisi koeri, aga ta on nii lahe."

Sydney on ainuke kutsa keda Reed praegu omab, aga ta aitab päästa ka teisi loomi nii tihti kui saab. "Ma adopteerin palju teisi loomi ja annan neid oma emale või isale või sugulastele - Ma leian neile kodud," ütles ta. "Ma tõin ühe koera endaga kaasa Euroopast, kelle ma leidsin tänavalt."


Category: Intervjuud | Views: 602 | Added by: Evy | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Anna  
0
Nii armast Nikkist sellist teha, austan selliseid inimesi!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]