Tere tulemast, Külaline! Registreeri! RSS

Laupäev, 2024.04.27
Main » 2011 » Märts » 21 » Nikki: "Me kõik armastame üksteist."
20:38
Nikki: "Me kõik armastame üksteist."


Nii palju on Hollywoodis vaenu, aga alati on hea kuulda osatäitjatest, kes saavad omavahel tõeliselt hästi läbi.

"Me kõik armastame üksteist," rääkis Nikki UK Style by French Connection uue kollektsiooni peol. "Meil on palju lahedaid uusi näitlejaid," tunnistab näitleja. "Stephenie Meyer tutvustas meile viitkümmend uut tegelast viimases raamatus nii, et meil on palju uusi lahedaid inimesi! See tähendab meile palju, et nii palju inimesi on kokku tulnud selle filmi jaoks. Isegi kui ma olen võtetel ja ei ütle midagi, on hea näha kõiki neid võrratuid inimesi, tõelised näitlejad tegemas oma tööd - see on hämmastav!"

Nikki rääkis ka sellest, et viimases kahes filmis on teda palju rohkem kui eelmistes filmides. "Filmimine edeneb väga hästi. Ma ei ole harjunud tegelikult olema neis filmides. Ma olen tihti veider aksessuaar filmides, aga nendes kahes viimases filmis olen ma päris palju sees. Ma töötan iga päev ja see on väsitav!"

Nikki, kes mängib Rosalied populaarses saagas ütleb, et ta pole närviline saaga lõppemise suhtes. "Me oleme põnevil, esimene pool on peagi lõppemas, aga meil on siiski veel 2 aastat. Meil on piisavalt aega, et tunnetega tegeleda.
Category: Intervjuud | Views: 687 | Added by: Evy | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]