Tere tulemast, Külaline! Registreeri! RSS

Pühapäev, 2024.04.28
Main » 2010 » Juuli » 9 » Nikki ei olnud valmistunud "Päikesevarjutuse" treeninguteks
11:46
Nikki ei olnud valmistunud "Päikesevarjutuse" treeninguteks

Nikki Reed oli šokeeritud kui sai kätte oma Videviku Saaga: Päikesevarjutuse töögraafiku - sest stuudio ülemused ei olnud öelnud näitlejatele, et nad treenivad nagu "sportlased" filmi suure võitlusstseeni jaoks.

Näitlejanna, kes mängib vampiir Rosalied avastas, et peab läbi tegema jõulise treening rutiini peale Kanadas filmimist. Ja Reed tunnistas, et treening oli karm - ta tegi trenni 6 päeva nädalas, et olla kindel, et ta on piisavalt vormis filmi eepiliste võitluskaadrite jaoks.

Ta ütles, "See oli füüsiliselt väga nõudev - Ma mäletan lennukist maha tulemist ja oma graafiku saamist ja minu graafikule oli kirjutatud, 'Ma loodan, et osatäitjad tõid kaasa tossud ja homme korjatakse teid peale treeningu jaoks,' ning keegi ei olnud öelnud selle kohta meile midagi varem, me ei olnud selleks valmis."

"Iga päev kui me ei filminud olime me võitlus treeningus kaks kuni kolm tundi päevas ja siis olime veel isiklikus trennis. Me sõna otseses mõttes tundsime ennast sportlastena. See oli nagu maga, treeni, söö ja siis uuesti maga - selline oli päev."

Category: Intervjuud | Views: 594 | Added by: Evy | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]