Tere tulemast, Külaline! Registreeri! RSS

Laupäev, 2018.10.20
Main » 2012 » Jaanuar » 28 » Lisa Hoffman Fragrance Jewelry Event
19:33
Lisa Hoffman Fragrance Jewelry Event
Nikki osales uuel üritusel LAs koos oma abikaasaga.

Rohkem pilte GALERIIS.

Category: Üritused | Views: 671 | Added by: Evy | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1  
Vapustav elamus eelsist pe4evast.Tf5eline ja mul pole sf5nu.Mf5tlesin,et milline teie omavaheline le4bisaamine veel peale muusikat on.See on kindlasti veel rohkem te4is armastust ja mf5istmist,kui on muusika teie vahel.Te olete vabad ja see on kooselus kf5ige te4htsam.Istusin f5htul oma maakodu kiiges,oli sume suvef5htu ja ritsikad siristasid.Lapsed sagisid edasi tagasi ja mees vaatas toas telekat.Mf5tlesin teie lauludele ja kf5ik sai uue valguse.Tuleb nautida hetki ainult siin ja praegu,sest need hetked on kaunimad.Nendest hetkedest sfcnnib meie homne pe4ev.Te4nan teid,Hedvig ja Andre.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]