Tere tulemast, Külaline! Registreeri! RSS

Pühapäev, 2024.04.28
Main » 2010 » Oktoober » 11 » Intervjuu ajakirjaga OK!
18:58
Intervjuu ajakirjaga OK!
OK! sai Nikkiga kokku ja näitleja rääkis "Koidukuma" filmimisest. Esimene peatus pole enam Vancouveris. "Me suundume New Orleansi umbes nädala pärast," ütles Nikki Swatchi peol. Nikki rääkis natukene ka võtete traditsioonidest ja sellest millega tegelevad tema kaasstaarid vabal ajal.

"Peter on nagu kokk - super kokk. Ta teeb pastat koos vodka kastmega," rääkis Nikki. "Kõik on nii erinevad ja hea asi on see, et kõik veedavad mingi osa ajast eraldi isegi kui me töötame, nii et asi ei muutu kunagi imelikuks või naljakaks. Jackson toob oma bändi kohale kui me filmime ning nad teevad oma asja. Elizabeth ja mina läheme jõusaali je teeme igasuguseid toredaid asju."

Aga Kristen Stewart?

"Kristen teeb oma asja" ütles Nikki.

Kristen tahab arvatavasti rohkem aega veeta koos oma ekraanipartneri ja kuulduste kohaselt ka poiss-sõbra Robert Pattinsoniga.

Peale töötamise on Nikkil eriti kiire, sest ta kavatseb võtta ka paar kursust.

"Samal ajal kui me filmime lähen ma ka kooli. Ma võtan paar kursust. Ma võtsin viis, aga mulle öeldi just, et kaks neist ei ole saadaval. Ma võtan keele kursuse, kirjutamise kursuse, ma üritan võtta ka Kreeka mütoloogia kursuse ja psühholoogia kursuse. Nii palju eeldusi on psühholoogias."

Oma rutiini kohta ütles näitleja: "Ma üritan alati olla produktiivne ja teha asju mis toidavad aju."

"Ma tegin paar aastat tagasi filmi mis alles nüüd tuli välja koos oma parima sõbra DJ Quall'iga. Ma teen ka muud peale shoppamise ja nädalase lugemise," jätkas Nikki.

Nikki on väga põnevil ja ootab uue filmi võtteid kuigi ta sai stsenaariumi alles eelmisel nädala.

"See on fantastiline. Ma ei teadnud kuidas see välja hakkab nägema, kui palju nad eraldasid raamatust, aga see on kõik olemas ja see on suurepärane. Kõik koomilised hetked mis mul Jacobiga tulevad on olemas. Ja Rosalie on ka väga mõistev tegelane mingis mõttes. Te saate näha miks ta on selline nagu ta on."

"Ja näha teda suhtlemas lapsega - kui ma teen seda õieti, hoiame pöidlaid, et ma kujutan seda täpselt - see on väga pingeline side mis meil on ja ma arvan, et see on siduv. Ma ootan väga seda, et saan Rosalied muuta natukene inimlikumaks, kui te saate aru millest ma räägin."

Ja oodatud sünnitus stseeni kohta ütles Nikki: "See on pingeline."

"Taas kord tuleb visuaalselt sellest teine asi. Meil on raamat ja siis ka üleminek stsenaariumile."
Category: Intervjuud | Views: 579 | Added by: Evy | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]