Tere tulemast, Külaline! Registreeri! RSS

Esmaspäev, 2024.04.29
Main » 2010 » Oktoober » 4 » Deon Taylor räägib Nikkist ja õudusfilmist "Chain Letter"
19:32
Deon Taylor räägib Nikkist ja õudusfilmist "Chain Letter"
Enne kui kuulsus jõudis Nikkini tänu Rosalie rollile Videviku saagas, töötas näitleja juba õudusfilmi Chain Letter kallal. Deon Taylor, filmi režissöör räägib Nikkist ja sellest mis juhtus kui Nikki sai endale kuulsa vampiiri rolli.

"Nikki on suurepärane selles filmis ja isiklikult on ta väga teravmeelne," ütles Taylor. Nikki mängib filmis Jessiet, keskkooli õpilast, keda jahib haige maniakk. Jessie sõbrad tapetakse jõhkralt peale seda kui nad ei saada edasi ahelkirja. Taylor ütleb, et Chain Letter on tark õudusflim. Siin on selle generatsiooni kõige uskumatumatud tapatööd.

Filmimise ajal sai Nikki teada, et ta sai endale rolli Videvikus. "Ühel päeval ta tuli ja ütles meile, et kandideeris ühele väga vingele rollile," meenutas Taylor. "Ja järgmisel päeval ütles ta, et sai selle rolli lahedas uues filmis ja et tema juukseb värvitakse blondiks! Hea on näha teda tõusuteel," ütles Taylor oma filmi juhtiva leedi kohta.

"Ta on tore, seksikas, ilus, väga tark," lisas Taylor veel Nikki kohta. "Ta on alati sinust sammu võrra eespool."

Ta ütles, et näitleja fännid saavad üllatuse osaliseks kui näevad Nikkit õudukas. "Siin on keegi, kes kõigi jaoks oli ühesugune, mina aga tahtsin muuta Nikki teistsuguseks."

Käivad jutud, et Nikki keeldus filmi promomast, aga Tayor ütles, et Nikki oli väga toetav. "Kui sa oled seotud Videvikuga siis on see raske. See ei ole tobe film, kus Nikki jookseb bikiinides ringi, see on tark õudusfilm."
Category: Intervjuud | Views: 594 | Added by: Evy | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]